Åbne ungdomsturneringer

Hvis du gerne vil spille en masse kampe mod spillere på dit eget niveau, så kan du deltage i de åbne ungdomsturneringer. Der er et væld af disse turneringer, og HOG Badminton arrangerer selv en håndfuld hver sæson. Som forklaret under menupunktet Ungdom så er ungdomsspillere inddelt efter niveau, og det er i forholdet til denne inddeling, at man tilmelder og deltager i de åbne ungdomsturneringer. Vi opfordrer alle vores spillere til at deltage i disse ungdomsstævner da det, udover at være sjovt, også udvikler ens eget badmintonspil.

 

Tilmelding

For at tilmelde dig en åben ungdomsturnering så skal du først oprette en brugerprofil på Badmintonplayer. Når brugerprofilen er oprettet, så kan du tilmelde en spiller ved at følge denne vejledning. Det er vigtigt at bemærke, at tilmeldingsfristen oftest er placeret godt og vel to uger før stævnet. Du kan tilmelde dig i både single, double og mixdouble. Du behøver ikke nødvendigvis at have en makker til double eller mixdouble på forhånd, idet man kan tilmelde sig med en såkaldt x-makker. Når tilmeldingsfristen er udløbet, så vil turneringsarrangøren danne par ud fra de spillere, der er tilmeldt med x-makker. Transport, fortæring og eventuel overnatning betaler man selv for, med mindre andet fremgår tydeligt. Hvis en turnering eller række bliver aflyst, så vil du få refunderet din betaling.

Andre generelle spørgsmål om Badmintonplayer kan findes her, mens svar på specifikke spørgsmål omkring åbne ungdomsturneringer kan findes her. Som ny spiller så kan Badmintonplayer virke en smule uoverskueligt, og hvis det er tilfældet, så forslår vi, at du tager kontakt til en af de erfarne spillere (eller deres forældre) eller træneren på holdet.

Når tilmeldingsfristen er overstået, og arrangørerne har fået planlagt et kampprogram (cirka en uge før turneringsafvikling), så vil man oftest modtage programmet pr. mail. Programmet kan også findes på Cup2000. Programmet indeholder information om cirka tidspunkterne for de enkelte kampe, og det forventes oftest, at den enkelte spiller er i hallen cirka en halv time før han eller hun skal spille den første kamp.

 

HOG’s åbne ungdomsturneringer
 

Stævne for U9D-U11BCD-U13CD-U15BCD-U17/19BC d. 10. februar 2024. Se  invitation

Stævne for  U9D-U11BCD-U13BCD  d. 2. september 2023. Se invitation 


HOG Badminton    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530