Senior

HOG Badminton indgår i et holdsamarbejde med SGF Badminton, og vi stiller op seniorholdturneringen under det fælles hold navn "Team Favrskov".

 

1. Senior

Seniortruppen består i øjeblikket af ca. 35 spillere i alderen 15-50 år. I truppen bliver seriøsitet under træningen værdsat, og der udvises godt engagement og super indstilling under holdkampe. Samtidig er der en god kultur efter træning, hvor det sociale samvær bliver vægtet højt. Vi har to fester som bliver afholdt fast hvert år. Den ene er julefrokost, som typisk afholdes omkring december, og den anden er afslutningsfest som afholdes omkring start april.

Sportsligt har vi på sigt den målsætning, at vi inden for de kommende par år skal konsolidere os i 3. Division og vores 2. og 3 hold skal som minimum fastholde deres nuværende rækkeniveau (Kredsserien/ Serie 1). En endnu vigtigere målsætning er fastholdelse og integreringen af vores unge spillere. Team Favrskov skal være en klub hvor de unge spillere har lyst til at spille og engagere sig.

Vi deltager i Sæson 2017/18 med følgende hold:

1. Holdet: Danmarksserien: 6 herrer + 4 damer: (2 MD, 2 DS, 4 HS, 2 DD, 3 HD)

Link til resultater og stilling her

2. Holdet: Kredsserien: 6 herrer + 4 damer: (2 MD, 2 DS, 4 HS, 2 DD, 3 HD)

Link til resultater og stilling her

3. Holdet: Serie 1: 4 herrer + 2 damer: (1 MD, 1 DS, 3 HS, 1 DD, 2 HD)

Link til resultater og stilling her

Træner

Til at opnå vores målsætninger har vi til denne sæson ansat Brian Jørgensen som træner. Brian har de seneste tre år været spiller i Team Favrskov. Han besluttede i forrige sæson at lægge ketcheren endegyldigt på hylden. Brian har en seriøs tilgang til træning og sætter høje krav til både spillere og sig selv. Hans træning er kendetegnet ved, at være veltilrettelagt og krævende, men samtidig er der plads til hygge og sjov, særligt efter træning.

Brian vil have fokus på fortsat styrkelse af træningskulturen samt have ekstra fokus på fastholdelse og udvikling af de mange unge spillere som kommer op fra vores ungdomshold. Til holdkampe er Brian tilknyttet 1. holdet. Men når og hvis det er muligt, vil han ligeledes tage med ud til 2. og 3 holdets holdkampe.

 

2. Senior

Senior 2 truppen organiserer træner hver torsdag fra 20 til 22 i Haldum-Hinnerup Hallen.

Træner

Truppen træner forholdsvis seriøst under ledelse af Bjarne Frandsen, men der er ligeledes stor vægt på det gode og hyggelige sociale samvær.

Vi deltager i Sæson 2017/18 med følgende hold:

·       DGI Veteran +40år, 4 herrer + 2 damer: (2. Senior truppen) (4 HD, 1 DD, 4 MD).

·       DGI X-Motion, 4 herrer: (2. Senior truppen + Motionister) (6 HD).

 

HOG Badminton    |    Ådalsvej 94    |    8382 Hinnerup     |    Tlf. 86985530